Искате да потърсите нещо в Google довечера? Смятам, че е по-добре да си поспите

Споделете статията
9.12.2018 г. | Людмила Пеева
Не мога да разбера как майка ми се е справила с това да бъде майка без интернет. Или баба ми. Тя дори не е имала телефон, за да се обади на лекаря, когато е имала и най-малкото подозрение, че нещо не е наред.

 
От момента, в който разбрах, че очаквам бебе, търсенето на информация се превърна в насъщния ми хляб. Непрекъснато се уверявах дали някое явление е нормално. Има причина

А когато бебето ви се роди накрая, сте объркани постоянно. По какъв начин да го сложа да спи, колко дълго да го кърмя, кога да започна да го храня с обикновена храна, какво да правя, когато се разболее? Отчаяно търсим частица информация, а най-смелите от нас не се колебаят да пишат в публични интернет форуми за майки. Наистина понякога има такова нещо като твърде малко информация.


 
Какъв съвет бих дала на по-възрастното си аз, което търсеше непрекъснато неща в Google? Ако се нуждаете от медицински съвет, обадете се на лекар. Ако се нуждаете от съвет за отглеждането, посъветвайте се с вашия партньор и постигнете съгласие. Ако се нуждаете от съвет за това как да преминете през този период, без да полудеете, попитайте майка си. Ако искате да прекарате цялата нощ в търсене на информация в Google, по-добре зарежете това начинание и поспете.
 

Свързани статии от майки

Имам малко свое копие, което расте до мен или как да съм добър модел за подражание

Когато станем родители, веднага започваме да си представяме живота на детето си във въображението си. Какво бихме искали да харесва детето, какви интереси да има, какво ще учи и работи и най-вече – какъв човек ще бъде. Влагането на определени идеи и идеали е нещо, което почти никой не може да избегне.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Технологиите като играчка. Позволени или забранени?

Няма да позволявам на детето ми да гледа телевизия и няма да му позволявам да ми взима мобилния телефон. Две родителски решения, които бях взела, преди да стана родител. Сега знам колко наивна съм била.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Потърсете ни в социалните мрежи