Благодаря, мамо

Споделете статията
12.8.2018 г. | Катерина Илиева
Едва сега, когато изпитвам на гърба си какво е да си майка, осъзнавам, че някой е трябвало да вложи много усилия, за да ме направи това, което съм днес. Също така осъзнах, че тази упорита работа не свършва никога. Моята майка ми помага с детето ми, както никой друг. Как да запазя нещо толкова ценно като връзката между майка и нейната дъщеря, сега когато аз самата съм майка?
 
  1. Оставете майка ви да ви помогне. Тя ще се радва и ще улесни живота ви.
  2. Ако нещо не ви харесва, кажете го. Все пак детето е ваше.
  3. Ценете я. На всяка майка й доставя удоволствие, когато някой оценява работата й.
 
Майките са до нас, когато се учим да ходим и когато продължаваме да падаме. Те са до нас, когато пристъпим в училище за първи път, когато заминем за летен лагер и когато излизаме на първа среща. Независимо че шансовете за победа са малки, те стоят на финала и ни насърчават да продължаваме напред. Нека да им благодарим за това.

 
 

Свързани статии от майки

Искате да потърсите нещо в Google довечера? Смятам, че е по-добре да си поспите

Не мога да разбера как майка ми се е справила с това да бъде майка без интернет. Или баба ми. Тя дори не е имала телефон, за да се обади на лекаря, когато е имала и най-малкото подозрение, че нещо не е наред.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Имам малко свое копие, което расте до мен или как да съм добър модел за подражание

Когато станем родители, веднага започваме да си представяме живота на детето си във въображението си. Какво бихме искали да харесва детето, какви интереси да има, какво ще учи и работи и най-вече – какъв човек ще бъде. Влагането на определени идеи и идеали е нещо, което почти никой не може да избегне.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Потърсете ни в социалните мрежи